El Festival de Nacional de Poesia porta avui 'AMOR. Arrels, branques i fulles' a la Casa de Cultura


  • Comparteix:

Les protagonistes de l'espectacle / Foto: Meritxellgene.cat

Les protagonistes de l'espectacle / Foto: Meritxellgene.cat

La Casa de Cultura acull aquest divendres la representació de l'espectacle 'AMOR. Arrels, branques i fulles', una reflexió sobre l'amor a partir de les poesies dels autors del país. Heura Gaya, Meritxell Gené i Meritxell Cucurella posen veu i música a una funció que forma part de la programació del Festival Nacional de Poesia (FNP). Començarà a les nou del vespre i l'entrada és gratuïta.



Altres activitats del Festival Nacional de Poesia d'aquest divendres
La jornada comença a dos quarts de cinc de la tarda al Museu de Sant Cugat amb la trobada de traductors. La cita recupera l'esperit de les primeres classes de Filosofia i Lletres de la UAB que van tenir lloc al Monestir al 1968.

Mitja hora més tard, a les sis, el Celler Modernista acull l'espectacle 'Cos a cos' amb Carme Caloll, Biel Mesquida i Pepa López. El muntatge gira al voltant de la figura i l'obra de Ramon Llull. A dos quarts de vuit del vespre, Rosa Porter i Víctor Obiol els prenen el relleu al mateix espai per protagonitzat un 'Duet de Poesia'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.