La santcugatenca Patrícia de No actúa avui en el marc del cicle de Música de Cambra


  • Comparteix:

El concert servirà per presentar a Sant Cugat un trio format per flauta travessera, violoncel i piano

El concert servirà per presentar a Sant Cugat un trio format per flauta travessera, violoncel i piano

La flautista santcugatenca Patrícia de No actuarà aquesta nit al Claustre del Monestir amb un trio de cambra. El concert, que arriba amb les entrades pràcticament exhaurides, s'emmarca dins el cicle de Música de Cambra que organitza per primera vegada l'Ajuntament.

El cicle de Música de Cambra continua aquesta setmana amb un concert de flauta travessera, violoncel i piano.

Aquest trio, encapçalat per la santcugatenca Patrícia de No, tanca a la nostra ciutat una gira d'actuacions que han fet per tot Catalunya amb l'objectiu de donar a conèixer aquesta formació. Per a la flautista santcugatenca, es tracta d'un grup molt complert ja que combina vent, corda i piano.

Patrícia de No

És l'últim concert d'uan gira que hem fet per Cataluya per presentar aquesta formació, que crec que és excel·lent ja que combina vent, corda i piano.


Per aquesta nit, la formació ha preparat un programa amb música de diferents èpoques i també de diferents estils. L'actuació començarà amb una peça de Hydn i continuarà amb algun fragment d'òpera. La vinculació dels intèrprets amb el món de l'òpera i el Liceu ha portat a aquest trio a incloure aquest gènere dins el seu repertori.

Patrícia de No

En tenir una vinculació amb el món de l'òpera ens feia gràcia tocar obres basades en òperes o compositors que han escrit per formacions de cambra i també per òpera.


L'actuació, l'única del cicle que es fa en dijous, arriba amb les prop de 250 localitats pràcticament exhaurides, tot i que encara es poden trobar entrades anticipades a l'Oficina de Turisme.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.