L'últim film de Disney i l'humor espanyol més televisiu, estrenes a Cinesa


  • Comparteix:

'Vaiana'

'Vaiana'

Yelmo i Cinesa porten dues pel·lícules per renovar la cartellera d'aquesta setmana. 'Vaiana' és la darrera proposta de Disney per al públic infantil i 'Villaviciosa de al lado' és l'aportació de cinema espanyol amb cares de la comèdia televisiva com Carmen Machi i Carmen Ruiz. Les sales Yelmo també projectaran el thriller dirigit per Tom Ford 'Animales nocturnos' i la pel·lícula històrica de producció espanyola '1898. Los últimos de Filipinas'.

'Vaiana'
La nova pel·lícula d'animació infantil de Disney, 'Vaiana', arriba aquesta setmana als cinemes doblada al català per centrar-se en una història de fa dos mil·lennis a unes illes del sud del Pacífic. La protagonista és Moana Waialiki, una jove que desitja explorar el món navegant a través de l'oceà. És filla única d'un important capità i pertany a una família de diverses generacions de mariners.



'Villaviciosa de al lado'
A la tranquil·la localitat de Villaviciosa de al Lado li ha tocat el primer premi de la loteria. L'establiment agraciat és, però, el club Momentos, un prostíbul que va repartir el número entre els seus clients. El dilema s'estableix, aleshores, entre convertir-se en milionari carregant l'etiqueta de ser un client de l'establiment o continuar en números vermells però amb una moral impecable.



'Animales nocturnos'
Tom Ford dirigeix aquest thriller protagonitzat per Susan Morrow (Amy Adams), una galerista afincada a Los Àngeles que comparteix una vida privilegiada però buida amb Hutton Morrow (Armie Hammer), el seu segon marit. Un cap de setmana en què el seu marit està en un dels seus freqüents viatges de negocis, Susan troba un paquet a la bústia: es tracta d'una novel·la escrita pel seu exmarit Edward Sheffield (Jake Gyllenhaal), del que fa anys que no té notícies. A la nota, li demana que llegeixi la seva novel·la inèdita i que es posi en contacte amb ell, que passarà uns dies a la ciutat.



'1898. Los últimos de Filipinas'
'1898. Los últimos de Filipinas', dirigida per Salvador Calvo, se situa a finals del segle XIX, quan espanya va enfrontar-se amb els Estats Units, un guerra no va guanyar i que li va suposar la pèrdua de les últimes colònies. La cinta recrea part d'aquest episodi històric, amb un Lluís Tosar liderant els soldats espanyols que van resistir durant un any sense saber que la guerra ja havia acabat.






  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.