Guillem Albà & la Marabunta aixequen el teló de la nova temporada del Teatre-Auditori


  • Comparteix:

El Teatre-Auditori ha donat aquest dilluns el tret de sortida a la temporada febrer-maig 2017 amb el llenguatge més universal de tots: l'humor. El clown Guillem Albà ha estat el mestre de cerimònies d'una vetllada divertida, esbojarrada i enèrgica que ha acabat amb el públic dempeus dalt de l'escenari. La cita, d'entrada gratuïta, ha engegat una temporada que estrena la setmana que ve el seu primer espectacle amb 'Una altra pel·lícula', de David Mamet.

El Teatre-Auditori ha estat una festa continua durant la prop d'hora i mitja que ha durat l'espectacle 'Marabunta'. Després de girar durant més de tres anys per tot el món, el muntatge ha aterrat a la ciutat per demostrar que l'humor no entén d'idiomes. Nascuda del poderós imaginari de Guillem Albà, la vetllada s'ha anat construint gag rere gag amb apel·lacions al sentit de l'humor com una eina que iguala tots els éssers humans.

Guillem Albà

És un espectacle de pallasso, sense nas vermell ni maquillatge; amb música i humor. L'únic que volem és que la gent s'ho passi bé i desconnecti del dia a dia, que és important.


Amb cançons, humor de l'absurd, imitacions, números de faquir, transformisme i, fins i tot, gastronomia, Albà ha defensat un espectacle surrealista que ha fet les delícies del públic santcugatenc. A la representació, Albà ha fet militància de l'ofici de clown, de la importància de prendre's la vida una mica menys seriosament i de perdre la por.

L'espectacle ha inaugurat la nova temporada del Teatre-Auditori, de la qual Albà també és la imatge promocional.

Guillem Albà

Estic molt content de ser la imatge del Teatre-Auditori perquè és un teatre molt gran i amb molta classe.


Prop de 500 persones han presenciat l'espectacle.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.