El Centre d'Art Maristany acull des d'avui una exposició sobre el 'big data'


  • Comparteix:

L'exposició es podrà veure fins el 7 de maig

L'exposició es podrà veure fins el 7 de maig

L’exposició 'Immersos en les dades' s'inaugura aquest dijous al Centre d'Art Maristany (CAM) i estarà oberta al públic fins al 7 de maig. Es tracta d'una adaptació de l’exposició produïda pel CCCB 'Big Bang Data' i té l'objectiu de promoure i difondre la cultura del segle XXI i les grans transformacions de l'era digital. La inauguració serà a dos quarts de vuit del vespre.

L'exposició és una proposta itinerant del Programa d'Arts Visuals de l'Oficina de Difusió Artística (ODA) de la Diputació de Barcelona, organitzada en conveni amb el Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB), en col·laboració amb l'Ajuntament. La mostra està estructurada en cinc àmbits temàtics:

- El pes del núvol. Geografies emergents de les dades.
- El batec del món. Què és la dadificació?
- Què penses, què fas, què sents. La producció social de les dades.
- Som dades. De la quantificació a la mercantilització del jo.
- Dades per al bé comú. Cap a una cultura crítica i participativa.

L'exposició també ofereix un espai de documentació, un servei educatiu i diverses activitats vinculades complementàries com ara una conferència sobre el 'big data' a càrrec de José Luis de Vicente, un taller sobre privadesa i protecció de dades personals a Internet a càrrec de Jordi Iparraguirre, visites dinamitzades i tallers experimentals per a totes les edats. Totes les activitats són gratuïtes.

L'acte inaugural tindrà la participació de la tinent d'alcalde de Cultura, Carmela Fortuny; la comissària de l'exposició, Olga Subirós; la cap de l'Oficina de Difusió Artística de la Diputació, Mireia Sabaté; i la coordinadora d'exposicions del CCCB, Carlota Broggi.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.