Música, paelles i havaneres, plats forts del darrer cap de setmana de Festa Major a la Floresta


  • Comparteix:

Els actes es reprenen aquesta nit amb una actuació de Sandra Pujols i la Fuascat Band.

Els actes es reprenen aquesta nit amb una actuació de Sandra Pujols i la Fuascat Band.

Aquest vespre comencen les últimes activitats dins el marc de la Festa Major de La Floresta. Actuacions musicals, concurs de puzzles, jocs pels més petits i trobada de paellers seran alguns dels actes que dels que es podran gaudir durant aquest cap de setmana.

El plat fort del cap de setmana serà l'acte de la Nit més jove, amb l'actuació dels Inèdits, Jam'a'kuko i Black Rain. Aquesta nit, però, els veïns podran assistir a la Nit de Jazz a la Fresca, a càrrec de Sandra Pujols i la Fuascat Band. Albert Cuéllar, vocal de la comissió de festes de La Floresta, explica aquestes dues novetats:

Albert Cuéllar

Si bé l'any passat no es va poder dur a terme, aquest any La Floresta acullirà els actes de La Nit més jove i la Nit de Jazz a la fesca.


Els mes petits es divertiran el matí de dissabte amb infables, jocs i tallers, al migdia es farà la trobada de paellers, i a la nit, el ball de Festa Major. Diumenge es clourà la festa amb jocs infantils al matí, la tradicional festa de l'escuma al migdia, una exhibició de balls de saló a la tarda, i a la nit, havaneres a càrrec del grup Les Veus del Mar.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.