Albert Arumí i Laia Cabanas, guanyadors del concurs de cartells de Festa Major de Valldoreix


  • Comparteix:

S'han presentat un total de 30 obres

S'han presentat un total de 30 obres

El concurs de cartells de la Festa Major de Valldoreix ja té guanyadors. Albert Arumí, en la categoria d'adults, i Laia Cabanas, en la d'infantil, són els autors dels cartells que il·lustraran la portada i la contraportada de la festa grossa que es celebrarà a mitjans de setembre. Així ho ha anunciat el ple de l'EMD, que ha afegit que aquest any, donat l'alt nivell de les prop de 30 obres presentades, s'han concedit també dos accèssits.

En total, aquest any s'han presentat 30 obres: 21 en la modalitat d'adults i 9 en la categoria infantil i juvenil. El jurat ha volgut destacar l'elevat nivell de tots els originals, que per primera vegada havien d'integrar no només la vessant més artística sinó també certs criteris de disseny.

Així ho ha explicat el vocal de Serveis Personals de l'EMD, Josep Casadellà, que ha recordat que per valorar aquestes dues facetes, el jurat estava format per dos artistes i dos dissenyadors.

Josep Casadellà

S'ha tingut en compte que hi havia dos àmbits, artístic i de disseny, i es valoraven les dues facetes. Les obres que s'han presentat han sigut d'alt nivell.


Finalment, el veredicte del jurat s'ha decantat , en la categoria d'adults, per l'original que porta com a lema 'Home-cartell', obra d'Albert Arumí. Pel que fa a la modalitat infantil, la guanyadora ha estat Laia Cabanas, amb un cartell titulat 'Serpientes'. Els dos guanyadors obtindran un premi en metàl·lic de 600 i 300 euros respectivament, i podran veure les seves obres il·lustrant la portada i la contraportada del programa de la Festa Major de Valldoreix.

Aquest any, a més, el jurat ha concedit dos accèssits, per a Teresa Veciana, en categoria adults, i per Oriol Cabanas en la infantil. Escoltem Josep Casadellà.

Josep Casadellà

S'ha acordat donar dos premis als guanyadors i,donada la qualitat, s'ha acordat concedir també dos accèssits.


Recordem que tots els cartells presentats podran veure's exposats al Casal de Cultura durant la Festa Major, i que, de cara a l'any vinent, l'EMD ha acordat que el premi de la categoria infantil i juvenil no siguin diners en metàl·lic sinó que l'import es destini a algun premi.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.