Les Lectures a la Fresca proposen avui una variació del mite de 'Don Joan' de Josep Palau i Fabre


  • Comparteix:

Enguany el cicle de Lectures a la Fresca està dedicat al al poeta i escriptor Josep Palau i Fabre, en el centenari del seu naixement

Enguany el cicle de Lectures a la Fresca està dedicat al al poeta i escriptor Josep Palau i Fabre, en el centenari del seu naixement

Les Lectures a la Fresca proposen aquest dijous una variació sobre el mite de 'Don Joan' de Josep Palau i Fabre. L'espectacle, amb direcció i dramatúrgia de Dolors Vilarasau, està dedicat a l'actor santcugatenc Joan Berlanga. La cita començarà a les deu de la nit a l'espai dels castanyers dels Jardins del Monestir i l'entrada és gratuïta.

El cicle Lectures a la Fresca, organitzat pels Amics de Pedra i Sang, dedica la 13a edició al poeta i escriptor Josep Palau i Fabre, en el centenari del seu naixement, al polític Václav Havel i al pintor Pablo Picasso.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.