Els concerts de Brams i Ojos de Brujo, l'actuació d'El Tricicle i la tradició occitana, ingredients de la Festa Major de Valldoreix


  • Comparteix:

Les activitats tindran lloc entre el 16 i el 19 de setembre

Les activitats tindran lloc entre el 16 i el 19 de setembre

El proper dia 16 de setembre comença una altre any la Festa Major de Valldoreix i ho fa recolzant la tradició. L'arribada d'un grup d'occità que ens mostrarà la seva cultura, el concert de Brams o l'actuació de Tricicle seran alguns dels punt forts del programa. Una festa que té un primer aperitiu el cap de setmana de la Diada amb tot un seguit d'activitats esportives.

La Festa Major de Valldoreix comença aquest cap de setmana amb moltes activitats esportives tot i que oficialment no començarà fins el 16 de setembre. Ve amb un calendari realment carregat i amb l'esperança de que la gent s'ho passi bé i que participi de totes les activitats i actes programats.

Un dels punts forts de la festa serà la participació a Valldoreix d'un grup occità que ens mostrarà diferents balls tradicionals i que organitzarà una fira amb productes típics d'aquelles terres. Ens ho explica el vocal de comunicació, serveis personals i participació ciutadana de l'EMD, Josep Casadellà.

Josep Casadellà

Dins del recolzament a la tradició, 'Els amics d'Occitània' han organitzat una fira amb productes d'allà i faran cants i balls típics occitans.


La passejada amb carruatge pels indrets més peculiars de Valldoreix, visitant les cases catalogades, és també una de les apostes que poden atraure més. Vol ser l'embrió d'unes futures visitades guiades per donar conèixer el patrimoni arquitectònic a Valldoreix.

No hi faltarà el pregó, amb dos personatges sorpresa, la cantada d'havaneres i el tradicional cremat. Això, i el concert del grup de rock Brams, serà la nit de divendres 17. El diumenge 19 es tancarà la celebració amb un altre dels plats forts: l'espectacle del Tricicle. Escoltem Josep Casadellà.

Josep Casadellà

Com a fi de festa El Tricicle portarà a Valldoreix els gags de l'espectacle 'Dinamita' que podem veure a televisió.


També es podrà gaudir d'altres propostes, com el concert de Calamento, Ojos de Brujo, el concurs de truites, el de paelles o l'actuació dels castellers de Sant Cugat. Una gran varietat de propostes per intentar que tothom trobi activitats del seu gust.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.