El dibuixant de còmics Pepe González exposa les seves obres a l'Espai Lluís Ribas


  • Comparteix:

L'Espai Lluís Ribas ha inaugurat la temporada amb una mostra del dibuixant de còmics Pepe González. L'exposició consta d'una col·lecció de dibuixos en què destaquen les figures femenines, i de dos quadres que són una alegoria del cinema nordamericà dels anys trenta i quaranta. Aquesta serà la tercera vegada que les obres de González es poden veure a la nostra ciutat.

Pepe González, l'autor de l'heroïna de còmic 'Vampirella', torna a la nostra ciutat. I és que fins el 12 d'octubre les seves obres es podran veure un altre cop penjades de les parets de l'Espai Lluís Ribas. L'exposició està formada per dibuixos de figures femenines, una de les especialitats de l'autor, i per dos quadres que volen ser una al·legoria del cinema dels anys trenta i quaranta dels Estats Units. Lluís Ribas, director de l'Espai Lluís Ribas, explica la importància de l'obra de Pepe González.

Lluís Ribas

Forma part d'aquella petita legió de gent que agafant un llapis de plom és capaç de fere maravelles. Jo en sóc un admirador total.


Des de la galeria d'art es dóna per fet que González repetirà el mateix èxit d'acollida que ja va recollir amb les seves dues anteriors exposicions a l'Espai Lluís Ribas. González és conegut en el món de l'art pels seus còmics i pels retrats realistes que des dels anys seixanta realitza a actrius i actors de Hollywood, i també a ciutadans anònims, alguns d'ells de la nostra ciutat. Lluís Ribas recomana visitar l'exposició per la seva qualitat.

Lluís Ribas

Per qualsevol amant del dibuix i del seu còmic és una exposició per recomenar, perquè dibuix d'aquesta qualitat i delicades és difícil de veure


Pel que fa als altres projectes que té previst acollir la galeria, destaca la continuitat en les exposicions, ja que es mantenen les obres dels artistes que normalment exposen a l'Espai Lluís Ribas. Aquestes podran ser ampliades amb contribucions puntuals d'altres artistes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.