El digital 'El Cinèfil' rep el premi a millor revista sobre cinema al festival SomCinema


  • Comparteix:

Equip de 'El Cinèfil' durant l'entrega de premis / Foto: Elcinefil.cat

Equip de 'El Cinèfil' durant l'entrega de premis / Foto: Elcinefil.cat

La revista santcugatenca de cinema en xarxa El Cinèfil ha estat guardonada amb el premi honorífic SomCinema en la categoria de Comunicació per la seva tasca de divulgació del cinema en català. És la primera vegada que el festival de l'audiovisual català, Som Cinema, que se celebra anualment des del 2007 a Lleida, atorga un premi a iniciatives periodístiques cinematogràfiques, a més dels premis a millor llargmetratge i curtmetratge.

El cinèfil és una plataforma digital amb l'objectiu d'informar i analitzar el món del cinema en català i de l'àmbit català. El director d'El Cinèfil, Joan Ramon Armadàs, ha explicat que l'equip va voler omplir el buit informatiu sobre el cinema català, amb informació rigorosa i en profunditat.

Joan Ramon Armadàs

Per a nosaltres és tot un reconeixement rebre aquest premi. Volem donar veu al cinema català que no té espai en altres mitjans de llengua castellana.


Armadàs s'ha mostrat sorprès de rebre el premi, quan el projecte té tan sols dos anys de vida, que encoratja a tot l'equip a seguir treballant en la mateixa línia per no decebre al lector.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.