Sant Cugat celebra avui els 100 anys de l'arribada del tren amb una festa i una cercavila


  • Comparteix:

Cartell del programa d'activitats / Foto: Ajuntament

Cartell del programa d'activitats / Foto: Ajuntament

La Festa del Centenari de l'arribada del ferrocarril a Sant Cugat proposa aquest diumenge una cercavila que anirà de la plaça d'Octavià a la de Lluís Millet. La proposta, que arrencarà a dos quarts de dotze del migdia i acabarà a les dues, oferirà als assistents la música de la Marching Band, teatre, dansa i cultura popular, així com la dinamització d'actors vestits d'època. Tot plegat culminarà a la plaça de l'estació amb una mostra de lindy hop.

La directora de Cultura de l'Ajuntament, Jordina Puntí, ha subratllat la participació del teixit associatiu en la trobada. Són declaracions al magazín 'Sant Cugat a fons'.

Jordina Puntí

Hi trobarem la presència de moltes entitats, de gent vestida d'època. A l'estació ens rebran les autoritats i hi trobarem, evidentment, trens.


La gresca continuarà a les sis de la tarda a la plaça de l'Om amb 'La maquinista', un concert especial a càrrec de la coral La Lira.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.