La Mostra d'Art de Valldoreix celebra els seus vint anys amb més e 60 quadres


  • Comparteix:

L'exposició està organitzada per l'Associació de Propietaris i Veïns i hi ha participat prop de 30 artistes

L'exposició està organitzada per l'Associació de Propietaris i Veïns i hi ha participat prop de 30 artistes

Prop de 30 artistes han participat a la vintena edició de la Mostra d'Art que organitza cada any l'Associació de Propietaris i Veïns de Valldoreix amb motiu de la Festa Major del barri. Pintors ja reconeguts i artistes novells s'han unit en aquesta iniciativa, que després de 20 anys és un clar referent cultural pels valldoreixencs.

La ja tradicional Mostra d'Art de Valldoreix no ha faltat tampoc aquest any a la seva cita amb la Festa Major. Es tracta d'una iniciativa de l'Associació de Propietaris i Veïns de la zona, que vol contribuir als actes festius amb una proposta cultural, i al mateix temps fer un reconeixement als artistes locals.

Així ho ha explicat el president de l'entitat veïnal, Jordi Cufí, que ha remarcat la importància de l'exposició d'enguany, no només per ser la vintena, sinó també per la seva qualitat.

Jordi Cufí

La nostra intenció és que cada any es continui. Aquest any hi ha propde 30 artistes i més de 60 obres i sembla que hi ha més qualitat que l'any passat.


Des de l'EMD, la seva presidenta ha volgut felicitar l'Associació de Propietaris i Veïns per la seva tasca i ha aprofitat per proposar a l'entitat la possibilitat d'unir esforços i poder repetir la mostra, en un futur, en alguns dels equipaments socials i culturals que té projectats l'EMD. Montserrat Turu

Montserrat Turu

Vull felicitar l'Associació per aquesta iniciativa. Conisderant qu estem ampliant espais públics de Valldoreix, segure que podrem parlar de fer extensiva la mostra a un dels futurs espais.


També l'alcalde, Lluís Recoder, s'ha sumat a les felicitacions per aquesta exposició, que segons ha remarcat, arriba a la seva vintena edició havent aconseguit crear nombroses fidelitats per part dels artistes.

Lluís Recoder

Són aniversaris que merexien una celebració especial i també un reconeixement per l'Assoaciació de Propoeuaris i VeÏns, que han tingut la bona idea d'incorporar l'art a la Festa Major.


En total, la XX Mostra d'Art de Valldoreix reuneix més de 60 quadres de tots els estils i temes, i que han realitzat una trentena d'artistes locals, alguns ja reconeguts i d'altres que tot just fan les primeres passes dins el món de l'art.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.