La 2a Mostra de Titelles 'duplica amb escreix' l'assistència de l'any passat


  • Comparteix:

La 2a Mostra de Titelles, que aquest cap de setmana s'ha celebrat a la ciutat, ha 'duplicat amb escreix' les xifres d'assistència de la primera edició. Can Ninot, entitat organitzadora, s'ha mostrat satisfeta amb el resultat de la mostra i considera que l'ampliació dels espais escènics, les funcions de franc a l'aire lliure i el suport econòmic de l'Ajuntament han fet que enguany l'esdeveniment hagi estat 'més visible a la ciutat i atragués més públic tot i el context polític'.

Ho ha explicat a Cugat.cat, l'impulsor de la proposta i director de Can Ninot, Tian Cusidó.

Tian Cusidó

Nosaltres no sabíem com anirien les coses, tenint en compte la situació política i que l'assistència als teatres s'ha vist molt afectada des de l'1 d'octubre. Però la mostra ha tornat a ser un èxit i s'ha més que duplicat l'assistència.


Enguany, la 2a Mostra de Titelles ha ofert una desena d'espectacles dirigits a un públic familiar, la mateixa xifra que l'any passat, però alguns han estat de franc i, a més, s'han repartit en quatre escenaris diferents: la Casa de Cultura, Can Ninot, Cal Temerari, i la plaça del Rei. En aquest últim espai, els assistents també han gaudit de servei gastronòmic de 'food-trucks' i parades de productes artesanals.

Les famílies assistents a la mostra han valorat els canvis, com per exemple oferir funcions a l'aire lliure, i el tipus d'art escènic que s'hi ha ofert.

Assistents

Crec que fer-ho a l'aire lliure fa que arribi a més gent. Nosaltres avui no hi anàvem directament, però ho hem vist i ens hi hem quedat. / Crec que és molt interessant perquè és un art tradicional que no es veu tan sovint com el cinema o el teatre. / Perquè dóna la oportunitat als més petits de veure titelles i de saber si els agraden.


La 2a Mostra de Titelles ha tingut la participació d'11 companyies teatrals.







  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.