L'estrena de 'L'arrogància humana' tanca avui la 24a Mostra de Teatre de Valldoreix


  • Comparteix:

Detall del cartell de l'obra

Detall del cartell de l'obra

La Nau de Cultura de Valldoreix acull aquest diumenge la cloenda de la 24a Mostra de Teatre del territori amb l'estrena de la funció 'L'arrogància humana', l'adaptació teatral de la novel·la del santcugatenc Víctor Alexandre 'Cor de Brau'. El text pretén remoure la consciència del públic amb la defensa de la dignitat dels animals i demostrar que la línia que separa l'ésser humà i la bèstia és molt fina. La representació, que anirà a càrrec del Grup de Teatre l'Espiral, comença a les set de la tarda.

L'autor de l'obra, Víctor Alexandre, explica que 'L'arrogància humana' és una crítica a com l'ésser humà es creu 'l'amo de la Terra', quan és 'al contrari'.

Víctor Alexandre

L'obra gira entorn el món animalista, fa una defensa dels drets dels animals. Els animals tenen el mateix dret a viure que nosaltres i no són una ornamentació. L'ésser humà pensa que és l'amo de la Terra i que li pertany, quan és justament al contrari.


A 'L'arrogància humana' cinc braus prenen consciència dels seus drets i interpel·len l'espectador. Les bèsties es pregunten com l'ésser humà és capaç d'atemptar contra la seva pròpia espècie maltractant les dones, rebutjant persones pel seu color de pell i destruint el planeta on viuen, entre d'altres. L'estrena d'aquest diumenge compta amb la direcció de Trini Escrihuela i amb l'actuació de Jordi Romeu, Xavi Tor, Rafa Usero, Ana Pou, Encarna Adelantado i Eloi Falgueras.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.