El circ d''inTarsi' inaugura avui la temporada del Teatre-Auditori amb entrades exhaurides


Temes relacionats

El Teatre-Auditori arrenca dimarts que ve la nova programació amb el doblement guardonat 'inTarsi' (17/gen/17)


  • Comparteix:

L'entrada a 'InTarsi' és gratuïta / Foto: Circoeia.com

L'entrada a 'InTarsi' és gratuïta / Foto: Circoeia.com

El Teatre-Auditori ha escollit 'inTarsi', l'última proposta del Circ Eia, com a espectacle inaugural gratuït de la temporada 2018. La funció, interpretada per quatre acròbates, pretén ser un mirall de les relacions humanes i transportar l'espectador a una faràndula on hi ha proeses, rivalitats, seducció i manipulacions. La funció començarà a dos quarts de vuit del vespre i totes les localitats del teatre ja estan venudes.

L'escenografia d''inTarsi' està feta d'estructures de fusta contra les quals els quatre intèrprets, Armando Rabanera, Fabio Nicolini, Fabrizio Giannini i Manel Rosés, es llançaran, cauran i rodolaran. El director de l'obra, Jordi Aspa, i la companyia Eia han volgut crear un 'd'intarsio' metafòric, una tècnica d'artesania decorativa on s'encaixen materials de fusta, nacre i de petxines.

Per aquesta funció la companyia Eia ha rebut el Premi MAX 2017 al Millor Espectacle Revelació i el premi Especial del Jurat als Premis Zirkolika, l'any 2016.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.