L'absurd de la vida quotidiana arriba al Teatre Auditori, amb l'obra 'Teatre sense animals'


  • Comparteix:

Aquest muntatge inaugura la nova programació teatral

Aquest muntatge inaugura la nova programació teatral

El Teatre Auditori enceta aquest divendres la nova programació teatral amb l'obra 'Teatre sense animals', del francés Jean-Michel Ribes i direcció de Sergi Belbel. El muntatge, que arriba avalat pel gran èxit de públic al Teatre Romea de Barcelona, narra vuit històries quotidianes amb l'absurd com a fil conductor.

Un home que decideix que s'ha tornat més intel·ligent que el seu germà. Les discussions d'una parella sortint del teatre. Un home que somnia amb escapar de l'atracció terrestre. O una família que troba un bolígraf gegant a la saleta de casa seva. Aquestes són algunes de les situacions que serveixen de punt de partida de l'obra 'Teatre sense animals', que es podrà veure aquesta nit, a les 10, al Teatre Auditori.

L'actriu santcugatenca Mercè Arànega, que encapçala el repartiment, explica que l'obra exagera situacions quotidianes fins l'absurd, cosa que provoca la comicitat.

Mercè Arànega

S'agafen situacions quotidianes i s'exageren fins l'absurd. Per això fan gràcia.


Les vuit petites faules en què es divideix l'obra intenten capturar aquell petit instant en el qual l'absurd s'infiltra en la quotidianitat. I això, com explica l'actriu Mercè Arànega, provoca el riure però també la identificació del públic.

Mercè Arànega

Fa riure i fa pensar. Molta gent s'hi pot sentir identificada.


Francesc Albiol, Carles Martínez, Àngel Llàcer i Mar Ulldemolins completen el repartiment d'aquest muntatge, que es va representar la passada temporada al Romea de Barcelona, i que ara ha iniciat una gira per una trentena de poblacions catalanes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.