Pantaleó inaugura estrena avui la programació de la XCCP al MUT


  • Comparteix:

De Pablo, en un concert a la 'Terrassa Secreta' de Terrassa / Foto: Marta Balaguer

De Pablo, en un concert a la 'Terrassa Secreta' de Terrassa / Foto: Marta Balaguer

El guitarrista i vocalista de Pantaleó, el santcugatenc Gerard de Pablo, interpretarà les cançons de la banda en format acústic i íntim aquest dijous al Cicle de Música del MUT del Casal Torreblanca. Es tracta de la primera activitat de la programació de febrer a juliol de la programació de la Xarxa de Centres Culturals Polivalents (XCCP) i arrencarà a les nou de la nit amb entrada lliure. A l'actuació sonaran temes dels discos de la banda, 'L'apartament' i 'Reina Victòria'.

ESCOLTA-HO

En una entrevista a Cugat.cat, de Pablo ha explicat que se sent còmode amb el format del concert, tot i que només l'ha utilitzat dues vegades.

Gerard de Pablo

La primera experiència va ser molt positiva i per això volia repetir. El tipus de públic em permet apropar-m'hi.


Pel que fa a la banda, que recentment ha incorporat el bateria Ramon Aragall, el vocalista ha explicat que seguiran presentant el disc 'L'apartament' fins la tardor. A més, el grup ja té en ment 'la idea i les ganes' de preparar un nou treball, que seria el tercer.

XCCP
La programació de la Xarxa de Centres Culturals Polivalents (XCCP) de febrer a juliol manté l'aposta per les arts escèniques, les conferències i les exposicions amb segell santcugatenc. A més, la principal novetat és el cicle 'Nits d'electrònica', que el tercer divendres de cada mes portarà els joves DJ de la ciutat al Casal Torreblanca. El catàleg proposa una gran oferta cultural i moltes activitats amb entrada gratuïta.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.