L'exposió 'Hub Trees' i el concert de Jo Jet & Maria Ribot, doble proposta d'avui de la XCCP


  • Comparteix:

Una de les peces de la Núria Benet i el duet Jo Jet &Maria Ribot / Foto: Nuria-benet.com i Jojetimariaribot.cat

Una de les peces de la Núria Benet i el duet Jo Jet &Maria Ribot / Foto: Nuria-benet.com i Jojetimariaribot.cat

La Xarxa de Centres Culturals Polivalents (XCCP) proposa dues activitats per aquest dijous. Per una banda, la inauguració amb visita guiada de l'exposició 'Hub Trees' de l'artista Núria Benet a les set de la tarda a la Casa de Cultura, on explicarà la seva reflexió sobre la relació de les persones amb l'espai i el temps. De l'altra, a les nou de la nit, serà el torn de la música d'autor del duet Jo Jet & Maria Ribot al restaurant Mut.

'Hub Trees' és una mostra que pretén que l'espectador connecti amb la natura i que posi de relleu la bellesa i els valors intrínsecs que conté per convidar-lo a reflexionar sobre la relació entre les persones i allò que els envolta. L'artista Núria Benet ha ideat aquest projecte d'acord amb les teories de la investigadora canadenca Suzzane Simard, que considera que els arbres es comuniquen entre ells i que teixeixen xarxes per ajudar-se a sobreviure. D'aquesta idea sorgeixen dues de les instal·lacions principals de l'exposició.

La XCCP també proposa el concert del duet format per la veu de Maria Ribot i la guitarra de Jordi Jet. La formació tocarà cançons del disc 'Lliure o descansar', on parlen de la vida, de l'amor i els neguits. Jo Jet & Maria Ribot té l'objectiu d'oferir un concert proper al públic per transmetre emocions i recorre situacions que marquen el dia a dia i que passen desapercebudes.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.