IT Dansa apropa la dansa contemporània a joves i infants aquesta setmana al Teatre-Auditori


  • Comparteix:

Imatge de l'espectacle

Imatge de l'espectacle

La companyia jove de l'Institut del Teatre IT Dansa porta aquesta setmana al Teatre-Auditori el seu nou espectacle per a tots els públics. 16 joves ballarins d'entre 18 i 23 anys, que s'acaben de graduar, interpretaran coreografies contemporànies d'Alexander Ekman, Rafael Bonachela i Jirí Kylián des d'aquest dimarts i fins divendres per a gairebé 3.000 alumnes d'entre 8 i 18 anys de 43 centres diferents d'arreu de Catalunya.

La directora artística de la companyia, Catherine Allard, explica les diferències que hi ha entre fer l'espectacle per a nens i per a adults.

Catherine Allard

És més mogut, però hi ha una reacció molt directa; saps si als nens els agrada o no. A mi m'agrada molt perquè desperta una responsabilitat en els ballarins d'arribar als nens. Els nens no menteixen.


De la seva banda, alguns dels alumnes assistents a l'espectacle destaquen les seves experiències amb la dansa contemporània. Són nens i nenes d'entre 10 i 12 anys de l'escola El Turonet de Sant Quirze del Vallès.

Bateria nens i nenes

A mi m'agrada molt la dansa, però mai he vist un espectacle d'aquest estil. /Em sembla molt xulo, però no de vegades no entenc què volen expressar. /Ja hem vist alguns vídeos a classe molt interessants perquè expressen emocions. /També m'agrada molt la idea que siguin joves que s'estan formant.


L'espectacle, que té una durada d'uns 70 minuts amb intermedis, s'obre al públic aquest dissabte amb una sessió a les sis de la tarda per un preu d'entre 13 i 15 euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.