Contes i màgia a la programació de les biblioteques de Sant Cugat


  • Comparteix:

Les activitats es realitzaran en les tres biblioteques de Sant Cugat / Foto: Ajuntament

Les activitats es realitzaran en les tres biblioteques de Sant Cugat / Foto: Ajuntament

Els contes seran els protagonistes de la programació de les biblioteques de Sant Cugat d'aquest març. Els més petits podran gaudir de l'Hora del Conte que oferirà quatre sessions repartides pels tres equipaments: la Biblioteca Central Gabriel Ferrater, la de Volpelleres Miquel Batllori i la de Mira-sol Marta Pessarrodona. Com a especial de Setmana Santa, proposen uns espectacles de màgia amb Borja Pérez i Joana Andreu.

ESCOLTA-HO

L'Hora del Conte farà la primera sessió el 10 de març. A la Marta Pessarrodona es presentarà el conte en anglès 'Gina Ginger & Charlie Chives', a càrrec de Kids&Us. El cicle es traslladarà a la Biblioteca Central Gabriel Ferrater el dia 17, on Ignasi de Muntanyola oferirà 'En bum i el llibre màgic de les fades'. L'última sessió tindrà lloca la biblioteca de Volpelleres i serà 'Els colors de l'arc de Sant Martí', a càrrec de Mònica Risi.

Les tres biblioteques santcugatenques proposen una programació especial de Setmana Santa per a final de mes: espectacles de màgia. La biblioteca Marta Pessarrodona oferirà el 27 a la tarda dues sessions d''En tus manos' amb Borja Pérez. Per altra banda, Joana Andreu presentarà la seva performance 'Moments màgics' el dimecres 28 a Gabriel Ferrater al migdia, i a Volpelleres a la tarda.

Més enllà d'aquestes propostes, a la programació també trobem activitats de tecnologia a Càpsula TIC i de ciència a BiblioLab, un espai per a famílies amb nadons i diverses exposicions durant tot el mes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.