El Servei Local de Català i Òmnium Cultural engeguen un nou club de lectura a Sant Cugat


  • Comparteix:

Les obres de sis escriptores catalanes protagonitzen la iniciativa

Les obres de sis escriptores catalanes protagonitzen la iniciativa

El Servei Local de Català (SLC) i Òmnium Cultural han engegat un nou club de lectura a Sant Cugat amb la voluntat de fomentar la lectura en català. Les trobades, que comencen aquest dijous, se celebraran quinzenalment de sis a dos quarts de vuit del vespre a la seu de l'entitat cultural. L'escriptora i professora de català per a adults Dolors Taulats és l'encarregada de conduir aquest club que treballarà sis novel·les escrites per dones.

La sessió d'aquest dijous posarà sobre la taula el llibre 'Ramona, adéu', de Montserrat Roig. La responsable del SLC, Mar Oñate, ha explicat a Cugat.cat la finalitat de la iniciativa.

Mar Oñate

L'objectiu principal és fomentar la lectura en català. Ara, si això també serveix per excusa per conèixer millor la nostra cultura, interactuar i tenir pràctiques lingüístiques entre els participants, ja és la cirereta del pastís.


Calendari
- 5 abril: 'La casa del silenci', de Blanca Busquets
- 19 abril: 'Argelagues', de Gemma Ruiz
- 3 de maig: 'Feliçment, jo sóc una dona', de Maria Aurèlia Capmany
- 17 de maig: 'El carrer de les Camèlies', de Mercè Rodoreda
- 31 de maig: 'El fil d'Ariadna', de Mariona Masferrer

El curs té un cost de 18 euros per als socis d'Òmnium i de 24 euros per a la resta. L'organització retornarà als participants tres euros per cada sessió a la que assisteixin. Si es vol participar només en alguna de les sessions el preu és de tres euros per als socis de l'entitat i de quatre per les altres persones.

Les inscripcions es poden fer al Servei Local de Català, ubicat a la Casa de Cultura, i el pagament a la seu d'Òmnium, al carrer dels Marges, 31, baixos.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.