Autors i lectors, units el 23 d'abril


Temes relacionats

La festa més multitudinària de Sant Jordi, a Octavià (23/abr/18)

Els llibres més venuts a Sant Cugat per Sant Jordi (23/abr/18)

El Sant Jordi diferent de les entitats (23/abr/18)


  • Comparteix:

Sant Cugat ha acollit la signatura de llibres de diversos autors santcugatencs que s'han acostat aquest Sant Jordi als lectors. Els Geganters han presentat una nova edició del conte del Joan i la Marieta, mentre que l'artista Lluís Ribas ha signat el llibre solidari 'Icons of the 20th century', que s'ha posat a la venda aquest dilluns. Abacus ha apostat per alguns escriptors locals, que han signat les seves obres al llarg del dia a la plaça d'Octavià.

Els Geganters han fet una reedició de l'obra 'Petits contes gegants de Sant Cugat' per celebrar els 30 anys de la colla. Es tracta d'una història basada en el conte del Joan i la Marieta que ja va publicar la colla pel 20è aniversari, i que ha tornat a escriure Pere Pons acompanyada de les il·lustracions de Biri. Aquest últim ha explicat que en aquesta edició s'hi inclou la història de la Salut.

Biri

El llibre té dos formats, un és un conte il·lustrat dels gegants i l'altre és una historieta gràfica que explica la història de la Salut.


L'artista santcugatenc Lluís Ribas ha publicat 'Icons of the 20th century', en què reprodueix 48 retrats de personatges il·lustres del segle passat acompanyats d'una breu biografia.

Lluís Ribas

A vegades coneixem els personatges pel nom però no tenim al cap la seva imatge física i d'aquí surt la idea del llibre. El primer que vaig pensar va ser que fos un llibre solidari, el 20% del preu va destinat a vacunes contra la pòlio.


La parada d'Abacus ha acollit les signatures d'autors com Anna Casamitjana, que presenta 'Ànima d'Acer'. La infermera Maria Àngels Piñol ha signat exemplars de 'Relats de les infermeres'. Sergio Alejo ha apropat als lectors les obres de la trilogia 'Crónicas de Tito Valerio Nerva'. Finalment, Víctor Alexandre ha signat exemplars d''Els amants de la Rambla del Celler'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.