La XCCP proposa avui el teatre de 'Solo creo en el fuego' i els concerts de Pere Martínez i Hijo del Flaco


  • Comparteix:

'Solo en el fuego' es basa en escrits d'Anaïs Nin i Henry Miller / Foto: Santcugat.cat

'Solo en el fuego' es basa en escrits d'Anaïs Nin i Henry Miller / Foto: Santcugat.cat

La XCCP proposa aquest divendres l'obra de teatre 'Solo creo en el fuego', sobre la relació entre els escriptors Anaïs Nin i Henry Miller, a les nou de la nit al Casino de la Floresta. Després, a les onze de la nit, el Casal de Torreblanca acull un concert doble: el duet de flamenc format per Pere Martínez & Max Villavecchia i, més tard, la rumba de l'Hijo del Flaco. Totes les propostes són gratuïtes.

'Solo creo en el fuego', produïda per la companyia Los prometidos, recull el moment en què Anaïs Nin i Henry Miller són amants a Paris el 1931. L'obra està inspirada en els textos dels escriptors - els diaris d'ella, les novel·les d'ell i la correspondència entre els dos- per reflexionar sobre els límits de l'art i la vida.

La Pua en directe proposa el concert de dos artistes santcugatencs, el 'cantaor' Pere Martínez, que acompanyat pel piano de Max Villavecchia, interpretaran cançons i obres de poetes com Salvador Espriu i Narcís Comadira. I després, Hijo del Flaco que amb la seva banda tocaran les cançons pròpies de rumba amb influències llatines.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.