Doble cita amb la música clàssica al Claustre del Monestir de Sant Cugat


  • Comparteix:

Les actuacions seran de Kebyart Ensemble i Cosmos Quartet

Les actuacions seran de Kebyart Ensemble i Cosmos Quartet

El Claustre del Monestir serà aquest divendres i dissabte l'escenari d'una doble proposta de música clàssica. La Kebyart Ensemble oferirà aquest divendres adaptacions de Haydn, Debussy i Farkas per a quartet de saxos i l'estrena Parhelia, de Río-Pareja. Dissabte serà el torn de Cosmos Quartet, que presenta un concert amb quartets de corda de Haydn i Brahms i peces per a quartet de Webern. Els dos concerts comencen a les deu de la nit i formen part del programa Sant Cugat al Descobert i 'Viu la Clàssica a Sant Cugat'. Les entrades tenen un preu de 12 euros i es poden comprar de forma anticipada a la Casa de Cultura, a través d'internet o una hora abans del concert al mateix claustre.

La Kebyart Ensemble és un quartet format per quatre joves saxofonistes apassionats per la música de cambra. Són els guanyadors del 1r premi del concurs El Primer Palau (2016) i Premi de Música de Cambra Montserrat Alavedra-Premi BBVA de música (2017). Encara en aquest sentit la Kebyart Ensemble ha estat guardonada amb el 2n premi de la 84a edició del Concurso Permanente de Juventudes Musicales de España (2015). L'Ensemble està formada per Pere Méndez al saxo soprano, Víctor Serra al saxo alt, Robert Seara al saxo tenor i Daniel Miquel al saxo baríton.

El Quartet de corda membre de l'European Chamber Music Academy per la seva banda és el guanyador del 1r premi del concurs Irene Steels-Wilsing Foundation de Heidelberg (Alemanya. 2018) i del 3r premi del Carl Nielsen International Chamber Music Competition de Copenhagen (Dinamarca. 2018). El quartet està format per Helena Satué al violí, Oriol Prat al violí, Lara Fernández a la viola i Bernat Prat al violoncel.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.