El Premi Camerata 2018 distingeix la soprano Adriana de León


  • Comparteix:

Adriana de León durant el concert

Adriana de León durant el concert

El Premi Camerata de cant, dotat en 1.000 euros, ha distingit la soprano guatemalenca Adriana de León. El reconeixement s'ha donat a conèixer aquest dissabte en el concert de cloenda de la 15a edició del Curs Internacional de Cant organitzat per Camerata Sant Cugat. També s'han premiat altres veus de cantants participants, alguns vinguts d'altres països. L'acte, celebrat al Claustre del Monestir, ha comptat amb l'actuació de la soprano Núria Vilà.

El director de la Camerata Sant Cugat, Xavier Baulies, ha valorat el nivell dels participants.

Xavier Baulies

Aquesta 15a edició consolida la idea que teníem que la gent jove que ve al curs té un nivell alt. Un nivell cada cop més alt en la joventut que es dedica i es vol dedicar al cant professionalment.


En el tancament de la 15a edició del curs de cant també s'ha fet entrega del Premi Òpera de Sabadell, que enguany ha recaigut en la soprano Marta Muñoz. Les beques de la Fundació Aragall han premiat la soprano mexicana Sofia Flores i el baríton Xavier Vilalta. El premi producció de Nadal de Camerata Sant Cugat se l'ha endut la soprano Queralt Aymerich. Els premis també han reconegut amb una menció especial al baríton-baix de Suècia Anders Rundkranzt, la mezzosoprano de Mallorca Alejandra Cabello i a Thania Santos.

Una quinzena d'alumnes ha participat en aquesta 15a edició del Curs Internacional de Cant Camerata Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.