El rock de the Waterboys protagonitza l'últim concert de la temporada al Teatre-Auditori


  • Comparteix:

The Waterboys ha presentat amb una posada en escena contundent el seu darrer àlbum 'Out of all this blue', un doble LP de 23 cançons que es mouen entre el rock, el pop i el funk, amb una primera immersió de la banda en el hip-hop, després dels seus 35 anys de carrera. El conjunt britànic liderat per Mike Scott ha tancat la temporada del Teatre-Auditori amb un concert únic a Catalunya.

Cançons del darrer disc, de filosofia positiva i amb l'amor com a tema central, però també algun èxit de treballs anteriors com 'The whole of the moon' i Fisherman's blues han fet cantar un públic entregat des del primer moment. El rock ha estat el protagonista de l'actuació, que també ha comptat amb pinzellades de folk irlandès de la mà del violí d'Steve Wickham.

La gira d'aquest darrer disc portarà The Waterboys a Noruega per després passar per València i Santander a finals de juliol.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.