El Sant Cugat al Descobert proposa avui conèixer la història del Monestir amb una visita exclusiva


  • Comparteix:

La visita serà al vespre / Foto: Localpress

La visita serà al vespre / Foto: Localpress

El Sant Cugat al Descobert proposa aquest dissabte una activitat per descobrir la història del Monestir de Sant Cugat, el més poderós del comtat de Barcelona. Els assistents gaudiran d'una visita pràcticament en solitari per l'església, passejaran per sobre dels absis i pujaran al campanar des d'on es pot observar el Monestir des d'una altra perspectiva, la plaça d'Octavià, els estrets carrerons del centre i una impressionant panoràmica de Montserrat, el Montcau i Collserola. L'activitat començarà a les set de la tarda des de l'Oficina de Turisme.

La visita té una durada d'una hora i mitja i un preu de cinc euros, excepte pels menors de set anys que és gratuïta. Les entrades es poden comprar a l'Oficina de turisme a través del telèfon 93 675 99 52 o enviant un correu a turisme@santcugat.cat. Aquesta proposta es repeteix tots els dissabtes fins al setembre.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.