Torna el Sang Cugat després de dos anys de descans


Temes relacionats

El festival Sang Cugat vol deixar empremta durant tot l'any ( 8/nov/15)


  • Comparteix:

Una de les activitats de la primera edició

Una de les activitats de la primera edició

El festival de novel·la negra Sang Cugat tindrà una segona edició. La proposta torna del 27 al 29 de setembre amb tres dies de ponències i novetats editorials del gènere, però també noves activitats. Enguany, la cita incorporarà cinema negre amb projeccions de curtmetratges i homenatjarà Manuel de Pedrolo en l'any de l'escriptor.

L'organització, Edicions Xandri i Ignasi Bea, ha avançat a Cugat.cat que el festival torna i ho fa amb ganes, després dels resultats de la primera edició. Un dels comissaris, Joan Ramon Armadàs, ha subratllat un dels motius d'aquest retorn.

JR Armadàs

La primera edició va anar molt bé a nivell de públic i convidats. Hem detectat que hi ha un públic que fa ruta pels festivals i que la gent de Sant Cugat és procliu a aquestes activitats culturals.


El programa d'aquesta segona edició encara s'està treballant i l'organització té previst presentar-lo després de les vacances d'estiu. La intenció és que les activitats tornin a Cal Temerari, però també a altres espais de la ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.