Carod-Rovirà visitarà Sant Cugat per presentar el llibre de Víctor Alexandre 'El cas Carod'


  • Comparteix:

Jordi Carbonell i Vicent Partal també participaran a la presentació, que es farà a La Unió el 16 de novembre

Jordi Carbonell i Vicent Partal també participaran a la presentació, que es farà a La Unió el 16 de novembre

Josep-Lluís Carod-Rovira, Jordi Carbonell i Vicent Partal presentaran el proper dimarts 16 de novembre al Teatre de la Unió el llibre 'El cas Carod, 50 dies de linxament polític d'una nació', del periodista santcugatenc Víctor Alexandre. Un dels alicients que presenta el llibre és la sortida a la llum de detalls confidencials de la reunió que el polític català va mantenir amb ETA a Perpinyà.

El Teatre de la Unió acollirà el proper 16 de novembre la presentació del llibre de l'escriptor sancugatenc Víctor Alexandre 'El cas Carod, 50 dies de linxament polític d'una nació'. Víctor Alexandre, que fa trenta anys que viu a la nostra ciutat, ha volgut donar una significació important a la presentació del llibre a Sant Cugat. És per això que l'acte comptarà amb la presència del president d'Esquerra Republicana de Catalunya, Josep-Lluís Carod-Rovira, el president d'honor d'ERC, Jordi Carbonell, i el director de Vilaweb, Vicent Partal. Ho explica Víctor Alexandre.

Víctor Alexandre

Volia que la presentació d'aquí Sant Cugat fos important, per això venen Carod Rovira, Jordi Carbonell, i Vicent Partal


El llibre fa una crònica de les reaccions que va aixecar la reunió de Carod-Rovira amb la cúpula d'ETA als mitjans de comunicació de Madrid, i tots els insults i desqualificacions que es van llançar contra el polític republicà. La part més esperada, però, és aquella en la que es desvetllen alguns dels secrets de la reunió de Perpinyà.

Víctor Alexandre

La part central del llibre està centrada en el que va passar a la reunió de Carod amb ETA, s'expliquen totes les interoritats i s'analitzen les conseqüències que tot el cas ha tingut


L'escriptor sancugatenc considera que el llibre és 'nacionalment desacomplexat', i que l'únic que pretén és aportar una mica de llum després de l'allau informatiu que va generar tot el cas.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.