El Festival Nacional de Poesia, protagonista de les activitats de les biblioteques a l'octubre


  • Comparteix:

La Biblioteca Central Gabriel Ferrater acollirà la presentació del 18è Festival Nacional de Poesia

La Biblioteca Central Gabriel Ferrater acollirà la presentació del 18è Festival Nacional de Poesia

Les biblioteques de Sant Cugat vénen farcides de tallers, xerrades i activitats per a tots els públics aquest octubre. El 18è Festival Nacional de Poesia, impulsat per la Institució de les Lletres Catalanes, ocupa gran part de la programació amb recitals, presentacions i exposicions. També hi ha lloc per als més menuts amb l'Hora del conte i l'Espai Nadó. I per als qui vulguin millorar el seu nivell d'informàtica, el professor Daniel Escofet estarà a la Biblioteca de Mira-sol Marta Pessarrodona i a la de Volpelleres Miquel Batllori amb les seves càpsules TIC.

Biblioteca Central Gabriel Ferrater

Del 8 al 30 d'octubre, es podrà veure l'exposició 'Gianni Nieddu: poeta, revolucionari, cantant i meva tia'. La mostra està produïda pel Festival Nacional de Poesia i forma part del programa d'actes del festival.

Dilluns 8 d'octubre a la una del migdia, l'equipament acollirà la presentació del 18è Festival Nacional de Poesia.

Del 14 d'octubre al 30 de novembre, Firart ha muntat l'exposició 'Paraula viva. Homenatge a Maria-Mercè Marçal' a l'espai 'La Vitrina'.

Dissabte 20 d'octubre a les dotze del matí, l'activitat Hora del conte arriba amb 'Contes clàssics d'arreu d'Europa', a càrrec de Joan Boher. Un cop comenci l'activitat no es podrà accedir a la sala.

Dissabte 27 d'octubre a les dotze, l'Hora del conte en anglès porta 'A world magic' a càrrec de l'acadèmia Kids&Us. Un cop comenci l'activitat no es podrà accedir a la sala.

Biblioteca Mira-sol Marta Pessarrodona

Dimarts 2 i dimarts 9 d'octubre a dos quarts de sis de la tarda, el taller biblioLab oferirà 'El llenguatge de les emocions'. Per participar a l'activitat cal inscriure's prèviament.

A partir del 8 d'octubre, la biblioteca acollirà l'exposició 'Paraules no dites'. Es tracta d'una mostra produïda per Firart i que està en el marc del Festival Nacional de Poesia.

Dimecres 10 d'octubre a les sis i a tres quarts de set de la tarda, hi haurà sessió de l’Hora del conte amb Blai Senabre. Senabre explicarà 'La lluna, la pruna'. Es tracta d'una activitat per infants d'un a tres anys. Per anar-hi cal recollir tiquet dues hores abans de la sessió.

Dimarts 23 d'octubre a dos quarts de vuit de la tarda, els poetes Míriam Cano i Pau Gener oferiran un recital en el marc dels cicles Poe2ia.

Dimecres 24 d'octubre a dos quarts de set de la tarda, el professor d'informàtica Daniel Escofet ha preparat una classe per aprendre a navegar amb seguretat i privacitat per internet.

Dimarts 30 d'octubre a les set de la tarda, trobada amb els autors Suso De Toro, Marta Pessarrodona i Àlex Susanna.

Biblioteca Volpelleres Miquel Batllori

Del 3 al 24 d'octubre, la Institució de les Lletres Catalanes ha muntat l'exposició 'Montserrat Abelló. Visc i retorno a reviure.

Dimecres 3 d'octubre a dos quarts de set de la tarda, el professor d'informàtica Daniel Escofet oferirà un petit curs sobre els secrets de whatsapp. Les places són limitades i cal inscripció prèvia.

Dissabte sis d'octubre a les onze i a dos quarts d'una del matí, Sara Fuente s'encarregarà del taller 'Explorem' al Library Living Lab. Per participar-hi cal inscriure's prèviament.

Dimecres 17 d'octubre a dos quarts de set de la tarda, Daniel Escofet proposa un curs sobre com organitzar millor les teves fotos al mòbil android. Cal inscripció prèvia.

Dijous 18 d'octubre a les sis de la tarda, El Bombeto oferirà un espectacle de poesia en moviment. L'activitat forma part del programa del Festival Nacional de Poesia. Cal inscripció prèvia.

Divendres 19 d'octubre a dos quarts de dotze del matí, s'inauguren les sessions de l'Espai Nadó amb l'activitat 'Ralet, ralet!: contes, jocs i molt més' a càrrec de Gisela Llimona. L'Espai Nadó és un espai de trobada per a famílies amb nadons de fins a 18 mesos.

Dissabte 20 d'octubre a les onze i a dos quarts d'una del matí, hi haurà un taller de LittleBots a càrrec de Smartions. L'activitat es farà al Library Living Lab i cal inscriure's prèviament.

Dimarts 23 d'octubre a les sis i a tres quarts de set de la tarda, la companyia Patawa s'encarregarà de l'Hora del conte amb 'A la voreta dels núvols'. Cal recollir tiquet dos hores abans de la sessió.

Dimecres 31 d'octubre a dos quarts de set de la tarda, Daniel Escofet tornarà a oferirà una classe sobre com gestionar el correu electrònic des de mòbil. Les places són limitades i cal inscripció prèvia.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.