Les càmeres de la sèrie de TV3 'Com si fos ahir' tornen a Sant Cugat


  • Comparteix:

Marc Cartes i Katrin Vankova, a la dreta, durant la gravació d'aquest dilluns / Foto: Cugat.cat

Marc Cartes i Katrin Vankova, a la dreta, durant la gravació d'aquest dilluns / Foto: Cugat.cat

La telenovel·la catalana de TV3 'Com si fos ahir', que fonamentalment transcorre a Barcelona, trasllada una de les històries a Sant Cugat. Aquest dilluns, la sèrie ha gravat una escena a la mútua Asepeyo de Sant Cugat amb els actors Marc Cartes i Katrin Vankova de protagonistes. Es tracta d'una escena del capítol 279 de 'Com si fos ahir' i està previst que s'emeti el 12 de desembre.

La sèrie catalana ja havia utilitzat Sant Cugat com a ubicació d'algunes de les escenes, en concret el Centre d'Alt Rendiment Esportiu (CAR).

'Com si fos ahir' és l'aposta de la televisió pública catalana per a la franja de sobretaula, en substitució de 'La Riera'. Dirigida per Sònia Sánchez i amb idea original i direcció argumental de Núria Furió, la sèrie gira al voltant d'una colla d'amics d'institut que es retroben al cap de 25 anys al funeral d'un d'ells. Entre els actors i actrius protagonistes, destaquen noms com Marc Cartes, Àurea Márquez, Eduard Farelo, Sílvia Bel i la santcugatenca Marta Angelat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.