Sant Cugat, escenari dels Premis Butaca

El Teatre-Auditori acull aquest dilluns la 24a edició dels Premis Butaca


  • Comparteix:

El Teatre-Auditori acollirà la cerimònia d'aquest any / Foto: Teatre-Auditori

El Teatre-Auditori acollirà la cerimònia d'aquest any / Foto: Teatre-Auditori

Els Premis Butaca, els guardons que atorga el públic distingint els millors espectacles i repartiment de la temporada teatral catalana, es lliuren aquest dilluns al vespre al Teatre-Auditori de Sant Cugat, coincidint amb el 25è aniversari de l'equipament. La gala la conduiran, com és habitual, els fundadors dels premis Toni Martin i Glòria Cid, i es podrà seguir per 'streaming' a Cugat.cat i també a la ràdio, al 91.5 de l'FM. El Butaca honorífic d'enguany, atorgat per l'organització, recau en l'actriu i directora santcugatenca Marta Angelat.

Els guardons premiaran 20 categories de tots els gèneres de les arts escèniques que s'han pogut veure durant la temporada passada a Catalunya. Els muntatges més nominats són 'Temps salvatge' (TNC), dirigida per Xavier Albertí, que opta a vuit premis i 'Sopa de pollastre amb ordi' (LaPerla 29), amb sis nominacions.

Els guanyadors sorgeixen, com en totes les edicions, de les votacions del públic, que van acabar el diumenge 18 de novembre. Entre els nominats, també hi ha noms com Clara Segura, Marta Marco, Xicu Masó i Pere Arquillué, a més de les santcugatenques Sílvia Munt, Emma Vilarasau, Laura Conejero i Nina.

Tant la gala com el programa especial posterior, amb entrevistes als triomfadors de la nit, es podran seguir en directe a Cugat.cat i a la ràdio, al 91.5 de l'FM, així com al web de La Xarxa, ràdios i televisions locals, a Facebook Live i a les xarxes socials amb l'etiqueta #Butaca18.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.