Vis a vis amb Laia Marull i Pablo Derqui

Estrenen a Sant Cugat 'La dansa de la venjança'


  • Comparteix:

Laia Marull i Pablo Derqui se sotmeten al qüestionari de Cugat.cat abans de l'estrena de 'La dansa de la venjança'. Escrit per Jordi Casanovas i dirigit per Pere Riera, el Teatre-Auditori ha estat l'escenari escollit per a l'estrena del muntatge aquest divendres a les nou del vespre i dissabte en una doble sessió: a les sis i a les nou. 'La dansa de la venjança' porta l'escenari la història de la Clàudia i en Roger, una parella que se separa després d'anys de matrimoni. El divorci els obliga a repartir-se el tems amb el seu fill menor d'edat, moment en què es desencadena una guerra entre ells.

Amor i odi és mesclen en una peça on Riera ha afirmat que parla de 'la part més instintiva de l'individu'. Laia Marull es posa a la pell d'una dona 'amb problemes psicològics' que es torna desconfiada i gelosa fins al punt d'acusar el seu marit d'haver destruït el matrimoni. Per la seva banda, Pablo Derqui és un home de lletres, empresari del món editorial que un bon dia esdevé susceptible de cometre la més abjecte de les accions.

La tres vegades guanyadora del Goya i un dels intèrprets més televisius del moment asseguren que és l'obra un 'exercici teatral que els ha portat al límit'. El públic santcugatenc serà el primer a tastar 'La dansa de la venjança'.





Pere Riera

És una història d'amor i desamor en què no només estan implicades dues persones, sinó que també hi està implicat el fill de tots dos i aquí és on realment esclaten totes les alarmes i es desordenen tots els principis.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.