L'espanyola '4 latas' i el thriller 'Feedback' s'estrenen aquest divendres a Yelmo Cines


  • Comparteix:

Jean Reno a '4 latas', de Gerardo Olivares / Foto: ACN

Jean Reno a '4 latas', de Gerardo Olivares / Foto: ACN

Les cartelleres dels cinemes de la ciutat s'actualitzen aquest divendres. Yelmo Cines Sant Cugat projecta la comèdia espanyola '4 latas', dirigida per Gerardo Olivares i que compta amb un repartiment internacional, amb Jean Reno al capdavant. Les sales del centre comercial també estrenen la pel·lícula de suspens 'Feedback', en què el presentador d'un programa de ràdio rebrà la visita d'uns assaltants durant l'emissió que l'obligaran a canviar el guió a punta de pistola.

'4 latas'
Quan Tocho (Hovik Keuchkerian) i Jean Pierre (Jean Reno) s'assabenten que el seu amic Joseba (Quique San Francisco) està malalt, decideixen anar a Mali a veure'l. Recordant els viatges que van fer els tres junts en els anys 80, creuant l'Àfrica en cotxes que després venien a Mali i Níger, s'aventuren a travessar el Sàhara amb un Renault 4Latas que encara conserva la seva filla, Ely (Susana Abaitua). Una aventura plena de records, emocions i de trobades, que canviarà la vida de tots ells per sempre. '4 latas' està dirigida per l'espanyol Gerardo Olivares, però amb repartiment internacional.



'Feedback'
Jarvis Dolan és el presentador de 'The Grim Reality' ('La crua realitat'), un sarcàstic i exitós programa de ràdio que s'emet totes les nits. Un dia, durant la gravació, entren a l'estudi dos individus emmascarats i, si Jarvis i el seu equip no segueixen les seves instruccions, els mataran. La primera norma i la més complicada és que l'emissió del programa continuï de manera que els oients no sospitin del que està passant. El que semblava una nit tranquil·la, com qualsevol altra, es convertirà en el malson de Jarvis. Eddie Marsan protagonitza aquesta pel·lícula del director espanyol Pedro C. Alonso.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.