Mercè Conesa, nova sòcia honorífica del Centro Popular Andaluz

L'entitat santcugatenca ha entregat el reconeixement en l'acte dels seu 42è aniversari


  • Comparteix:

L'exalcaldessa de Sant Cugat i presidenta del Port de Barcelona, Mercè Conesa, és la nova sòcia d'honor del Centro Popular Andaluz (CPA). L'entitat santcugatenca ha entregat aquest reconeixement aquest divendres durant la celebració del seu 42è aniversari per 'agrair' la implicació de Conesa. Més d'una trentena de persones han assistit a l'acte que ha tingut lloc al mateix CPA i en què, a més d'uns discursos, també s'ha pogut gaudir dels balls de l'Escola de Ball CR (Desafío Flamenco) i de dansa oriental. La festa ha posat punt final amb un brindis i un pica-pica per a tots els assistents.

L'entrega d'aquest guardó se celebra de manera bianual. Després del comunicador Justo Molinero, que va ser reconegut pel CPA el 2017, Mercè Conesa és la segona persona nomenada sòcia honorífica de l'entitat santcugatenca. L'exalcaldessa s'ha mostrat 'agraïda i honorada' de rebre aquest reconeixement després dels anys 'treballats conjuntament per tirar endavant projectes importants per Sant Cugat'. Conesa ha parlat del CPA com 'un centre cívic i d'oferta d'activitats' per la ciutat.

Per la seva banda, el president del Centro Popular Andaluz, Miquel Jiménez, ha explicat a Cugat Mèdia que s'han decantat per Mercè Conesa com a nova sòcia honorífica per 'agrair-li' la seva implicació amb l'entitat. Jiménez assegura que Conesa ha estat 'una de les actrius principals' perquè el CPA pugui estar celebrant el seu 42è aniversari avui dia.

La tinent d'alcaldia de Cultura, Esther Madrona, també ha assistit a l'acte.




Mercè Conesa

Molt agraïda i honorada perquè és un reconeixement molt important. Que el CPA de Sant Cugat hagi volgut oferir-me'l després dels anys que hem treballat conjuntament per tirar endavant projectes importants és per mi un gran honor.

Miquel Jiménez

Mercè ha estat una de les actrius principals per aconseguir aquesta fita. Mentre van ser alcaldessa i presidenta de la Diputació ens va recolzar moltes vegades. És el principal motiu. Ha estat sempre a l'altre costat del telèfon en moments molt durs pel Centro i hem hagut de trucar i demanar ajuda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.