Veus infantils, joves i adultes fan possible un 'Nadal a Casa' renovat

L'espectacle, organitzat per Òmnium, ha omplert l'església del Monestir


  • Comparteix:

El concert 'Nadal a Casa' ha reunit, un any més, veus de totes les generacions dels cors de Sant Cugat en una proposta renovada. Més d'un centenar de persones ha assistit aquest dissabte a l'església del Monestir al tradicional espectacle poètic i musical organitzat per Òmnium Cultural Sant Cugat. En aquesta nova cita, el públic ha gaudit del recital de versos de poetes com Miquel Martí i Pol i Joan Salvat-Papasseit, i de cançons com 'Sombedy to love' i 'Oh Happy Day'.

Enguany, 'Nadal a Casa' ha comptat amb la participació per primera vegada del Cor Gospel Sant Cugat i els Tallers de Teatre Sílvia Servan. L'entrada a l'església s'ha efectuat pel Claustre del Monestir, on, mentre el públic esperava, ja se'ls ha ofert la interpretació d'alumnes de teatre i de l'escola Fusió amb peces com 'A Betlem me'n vull anar'.

Alumnes de Fusió canten al Claustre del Monestir / Foto: Cugat Mèdia
Alumnes de Fusió canten al Claustre del Monestir / Foto: Cugat Mèdia

Els cors infantils i joves de Fusió, el cor de gòspel i els alumnes de teatre s'han intercalat per oferir al públic aquest espectacle que fusiona música, poesia i Nadal. La cita d'enguany també ha comptat amb la solista Laia Porta, que s'ha acompanyat del pianista Daniel Vidal. Els versos han estat recitats per Sònia Guimerà i Marta Jener. Tot plegat, sota la direcció artística de Joan Alòs, qui ha remarcat que una de les novetats d'enguany ha estat fer participar el públic perquè 'això no és només per recordar coses bones que s'han fet', sinó per compartir-les. Aquest 'esperit festiu i generós', explica Alòs, és amb el que 'està fet tot'.

'Nadal a Casa' és un espectacle solidari organitzat per Òmnium Cultural i l'escola de música Fusió. L'entrada és gratuïta i l'únic que es demana és una aportació voluntària a benefici de Càritas en acabar el concert. El president de la delegació local d'Òmnium Cultural, Lluís Bonet, ha recordat que es tracta d'una funció destinada a preparar el Nadal a partir de 'la tradició i amb una visió universal'. Un espectacle 'fet per gent de Sant Cugat i per al poble de Sant Cugat, ha conclòs Bonet.







Joan Alòs

Entenem que això no és només per recordar coses bones que s'han fet, sinó perquè les sentim dins nostre, les traiem, ho compartim i ens abracem. Amb aquest esperit festiu i generós és amb el que està creat tot.

Lluís Bonet

Un espectacle destinat a preparar el Nadal basant-nos en la tradició i amb una visió universal. Tot això fet per gent de Sant Cugat i per al poble de Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.