'Pedra i Sang', del Monestir de Sant Cugat a Netflix

Netflix s'interessa pels drets per fer una sèrie del clàssic nadalenc 'Pedra i Sang'


  • Comparteix:

Els murs del Monestir de Sant Cugat ja no retindran més el clàssic teatral nadalenc per antonomàsia. 'Pedra i Sang' es podrà veure a Netflix, després que la plataforma nord-americana de vídeo hagi arribat a un acord amb Amics de Pedra i Sang. Així, aquesta representació tan arrelada a Sant Cugat podrà captivar persones d'arreu del món.

Tot plegat ho ha donat a conèixer a Cugat Mèdia la directora del muntatge, Dolors Vilarasau. La responsable del muntatge ha explicat que la intenció és convertir l'obra santcugatenca en una macroproducció a l'estil de 'Joc de Trons' amb actors consagrats.

Malgrat que encara s'han de perfilar detalls de la producció, és ben segur que el rodatge tindrà lloc al Monestir i a l'entorn, on es recrearà el Sant Cugat de l'any 1350. Està previst, a més, que es faci una crida a la ciutadania per buscar extres que es posin a la pell dels vilatans i monjos de l'època.

L'elenc que farà possible aquesta producció està encara per conèixer, però el que sí que s'ha confirmat és que hi haurà cameos de personatges cèlebres actuals de la vida santcugatenca, com Empar Moliner, Gemma Mengual i Víctor Alexandre.






Dolors Vilarasau

M'han trucat des de Madrid els responsables de Netflix. M'han dit que estaven interessats en els drets d'autor de 'Pedra i Sang'. Volen fer una història de l'estil de 'Joc de Trons'. Estic molt impactada.

Dolors Vilarasau

Estaria protagonitzada per actors internacionals i es rodarà al Monestir de Sant Cugat. Els actors i altres personalitats de Sant Cugat també faran cameos.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.