La Mostra Internacional de Films de Dones presenta la programació per al nou trimestre

El cicle, que rep el suport del Servei d?Informació i Atenció a la Dona, porta als Cinemes de Sant Cugat tres pel·lícules dirigides per dones


  • Comparteix:

La programació del trimestre / Foto: L'Ateneu

La programació del trimestre / Foto: L'Ateneu

La Mostra Internacional de Films de Dones de Sant Cugat ha presentat la programació per al nou trimestre. El cicle, que va portar a la ciutat l'Ateneu el trimestre passat gràcies a la col·laboració amb el Servei d'Informació i Atenció a la Dona de l'Ajuntament (SIAD) i els Cinemes de Sant Cugat, tornarà un dimarts al mes amb la projecció gratuïta de tres pel·lícules dirigides per dones.

La primera sessió serà aquest dimarts 14 de gener a dos quarts de vuit de la tarda amb la presentació del cicle a càrrec de Marta Nieto, de la cooperativa audiovisual Drac Màgic, i la projecció de 'Chez jolie coiffure'. El film, dirigit per Rosine Mfetgo, transcorre en una perruqueria i mostra les converses sobre les expectatives d'unes dones migrants al bell mig d'un barri de Brussel·les.

El 18 de febrer serà el torn de 'Primeres solituds', que posa el focus en la joventut francesa i, més concretament, en les aules d'un institut dels suburbis parisencs on els alumnes parlen com si la càmera no hi fos. La documentalista Claire Simon aconsegueix establir un diàleg cinematogràfic per donar veu a les seves històries personals, les seves famílies i també les seves passions i solituds.

Per posar el punt final, el 10 de març, i per commemorar el Dia de la Dona Treballadora, el cicle comptarà amb un programa de curtmetratges sota el nom 'Espais laborals' i on es projectarà 'Fr(r)icciones entre el Trabajo y la vida', 'Through the glass ceiling' i 'Organizar lo (im)posible'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.