'Shitting Milks' grava el seu primer videoclip en un motel de Sabadell


  • Comparteix:

El grup santcugatenc té a la venda el seu primer disc, 'Un cop més'

El grup santcugatenc té a la venda el seu primer disc, 'Un cop més'

El grup de pop-rock santcugatenc 'Shitting Milks' ha començat avui a gravar el seu primer videoclip, titulat 'Stone', en un motel de Sabadell. Tant l'enregistrament del videoclip com del seu primer disc, 'Un cop més', són part del premi de la passada edició del concurs Sona 9.

Si fa dos mesos 'Shitting Milks' van treure a la venda el seu primer disc, 'Un cop més', aquest dilluns el grup santcugatenc ha començat l'enregistrament del videoclip 'Stone', el single del disc, en un motel de Sabadell. El grup ha llogat una planta sencera per treballar-hi durant dues jornades, aquest dilluns i el dia 31de desembre. Pere Viadé, guitarrista de 'Shitting Milks', explica en què consisteix la gravació.

Pere Viadé

El gravem en un motel de Sabadell i la idea és estar tocant tots en una sala, el 31 ha faremen un fonsblau


L'enregistrament es divideix en dues jornades. La primera, aquest dilluns, és un concert en una habitació de motel, i la del dia 31 es farà davant d'una pantalla de croma. Tot i que la direcció artística del videoclip és responsabilitat del director Richy Lamoa, Pere Viadé explica que la banda ha pogut participar en tot moment en la creació.

Pere Viadé

Tenim total llibertat, volíem un vídeo amb actitud, els hi hem explicat i amb la idea que vem fer i la que vem transmetre...a veure que surt


Recordem que tant el disc com el videoclip són part del premi obtingut al concurs Sona 9, organitzat per TVC, Catalunya Ràdio i la revista Enderrock. Les properes actuacions de 'Shitting Milks' seran al més de gener a Salt i Barcelona. De moment, fins a la primavera no està previst que tornin a actuar a la nostra ciutat.

Per cert, que el disc 'Un cop més' és un dels més venuts aquest Nadal en alguns dels establiments de venda de música de la nostra ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.