Sant Cugat lluita per recuperar la cultura

Un centenar de persones s'han concentrat a La Unió sota el lema #SalvemLaCultura


Temes relacionats

[FAQ] Tot el que has de saber de les noves restriccions (29/oct/20)

Així afecten les noves restriccions a l'activitat cultural de Sant Cugat (29/oct/20)


  • Comparteix:

Batucada després de la lectura del manifest / Foto: Cugat Mèdia

Batucada després de la lectura del manifest / Foto: Cugat Mèdia

Prop d'un centenar de persones s'ha concentrat aquest diumenge a Sant Cugat per reclamar la reobertura de la cultura, un dels sectors més afectats per les noves restriccions per frenar els contagis de Covid-19. Els manifestants i les entitats culturals de la ciutat s'han manifestat a les portes de La Unió Santcugatenca sota el lema #SalvemLaCultura. El sector recorda que 'la cultura és necessària i segura' i insisteixen que 'no hi ha risc de contagis' a les sales d'espectacles.

La concentració, convocada per les entitats culturals locals, reclama al Govern la reobertura del món cultural i es queixa que les ajudes no són suficients en un sector que, de normal, ja és precari. Durant la protesta s'ha llegit un manifest, s'han sentit proclames i vist cartells de suport a la cultura. Sota el mateix lema, #SalvemLaCultura, les mobilitzacions s'han estès a més ciutats de Catalunya.

El sindicat de músics 'Dissidència Sònica' era present a la concentració per mostrar el seu rebuig a les mesures imposades pel Govern. El membre d'aquesta agrupació, Pol Barbé, explica que és "una injustícia" el tancament de les sales culturals perquè, fins al moment, "no s'hi ha detectat cap rebrot".



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.