Com funcionarà el Quinto virtual d'aquest any?

Cal Temerari ha decidit mantenir la tradició per Youtube malgrat que no hi haurà diners, però sí obsequis dels comerços locals


  • Comparteix:

L'última edició del quinto de nadal es va celebrar al Pav 2 / Foto: Cugat Mèdia

L'última edició del quinto de nadal es va celebrar al Pav 2 / Foto: Cugat Mèdia

El Quinto de Nadal de Sant Cugat que cada any organitza Cal Temerari s’adapta a la situació de pandèmia i es transforma en una activitat online oberta a tota la ciutadania. Els guanyadors de cada partida seran premiats només amb productes dels comerços locals. Aquest any no es pagaran els 50 cèntims per cada partida ni hi haurà premis en metàl·lic perquè tècnicament era inviable fent-ho de manera virtual. Els dies 25 i 26 de desembre, de les set de la tarda a les onze de la nit, els participants podran seguir els números que vagin cantant els lloros i les cotorres des del canal de Youtube de Cal Temerari. L'acte es retransmetrà en directe des de la Casa de Cultura amb la col·laboració de Cugat Mèdia.

Andreu Massafret, membre de l’assemblea del Quinto, ha explicat que han renunciat pagar per jugar i cobrar pels premis per evitar complicacions tècniques, però han buscat la manera de seguir-ho fent amb aquesta versió virtual per mantenir una de les tradicions nadalenques més arrelades de la ciutat. Així doncs, aquest any els que piquin Quinto -els 15 números de la casella- i efectivament hagin fet la plena, rebran un obsequi d’un dels comerços locals que col·laboren amb l’entitat.

Per a participar en el Quinto online caldrà descarregar-se el cartó prèviament a través de l'enllaç que estarà penjat a les xarxes socials de Cal Temerari, i connectar-se al Youtube. Per promoure la interacció entre els participants, s’habilitarà un xat de Whatsapp -al número 616960 266- al qual els jugadors podran enviar vídeos, fotografies i missatges des de casa seva per compartir amb la resta de santcugatencs i santcugatenques.


Andreu Massafret

"Era molt complicat i nosaltres volem mantenir la tradició i per això hem cregut que aquest any pagar no era prioritari. Igualment hi haurà regals per a qui piqui quinto. Els comerços locals han seguit col·laborant com cada any."



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.