L'espectacle infantil 'Canal Roseland' reivindica al Teatre Auditori els programes de fantasia a la televisió


  • Comparteix:

L'espectacle combina música, dansa i imtges projectades en pantalla

L'espectacle combina música, dansa i imtges projectades en pantalla

El Teatre Auditori ha acollit aquest diumenge al matí l'espectacle infantil 'Canal Roseland', una obra que combina música, dansa i imatges projectades en pantalla, al voltant de la creació d'un canal televisiu per a nens. Amb aquesta obra, la companyia Roseland Musical reivindica, en clau d'humor, els programes de fantasia a la televisió.

L'espectacle, d'una hora de durada, està dividit en unitats diferenciades on un o més intèrprets ballen coreografies senzilles amb moviments de diferents estils, com per exemple el flamenc, el clàssic o el contemporani, en funció de les característiques del personatge. Així ho ha explicat Marta Bou, una de les intèrprets de l'espectacle.

Marta Bou

La tècnica que utilitzem és depenent del personatge. Ens l'imaginem d'una manera, amb una estructura, i així, per exemple, la mosca sempre va molt ràpida. La tècnica que millor li queda és el flamenc, i a partir d'aquí treballem unes bases de moviment de flamenc, i la mosca es converteix en una flamenca


Un dels elements més destacats de l'espectacle és el constant canvi de vestuari que fan els intèrprets per poder representar els diferents personatge. Ho explica Francisco Lloberas, coreògraf i intèrpret.

Francisco Lloberas

Ho portem amb bastant estrés. Jo només em canvio quatre vegades, però hi ha noies que es canvien fins a deu vegades. Al principi costava molt però amb la pràctica ja és més fàcil de fer-ho. A part de ballar a l'escenari, entre bambolines hi ha molta funció


'Canal Roseland' es va estrenar el passat mes de novembre i ja s'han fet unes 25 funcios. Després de Sant Cugat, la companyia Roseland Muscial viatjarà fins a Eivissa, la Seu d'Urgell i Tortosa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.