La 'Dansa. Quinzena Metropolitana' ha fet parada a Sant Cugat amb un doble espectacle

La ciutat ha acollit 'Blowing', al Teatre de Mira-sol, i 'LEVE- A Light and Easy Vanishing Event', al Teatre-Auditori


  • Comparteix:

La dansa s'ha citat aquest diumenge a Sant Cugat amb la quarta edició del festival 'Dansa. Quinzena Metropolitana'. El cicle, que durant aquest mes de març trepitja diversos municipis de l'àrea metropolitana, ha portat dos espectacles a la ciutat amb l'aforament limitat a causa de la Covid-19. El Teatre de Mira-sol, amb l'espectacle infantil 'Blowing'; i el Teatre-Auditori, amb la representació de 'LEVE- A Light and Easy Vanishing Event', han servit per cloure la participació de la ciutat al festival.

Sant Cugat va participar, per primera vegada, al festival Dansa Metropolitana el 2019. Després d'un 2020 en què la pandèmia va obligar a ajornar i reprogramar molts dels espectacles, enguany torna amb més de 200 propostes de dansa. A la ciutat s'han ajornat tres espectacles a l'aire lliure del festival de dansa i, pròximament, s'anunciaran les noves dates. Així, doncs, el municipi ha gaudit d'una doble representació aquest diumenge.

El Teatre de Mira-sol ha acollit l'espectacle per a tots els públics 'Blowing', de la companyia Múcab Dans, aquest diumenge. Un muntatge que ha portat el públic de viatge i que ha fusionat la dansa amb la música i la tecnologia. La ballarina i coreògrafa de la companyia, Irina Martínez, afirma que aquest festival és "una plataforma per la dansa fantàstica". I ho és encara més, remarca, en els moments "que estem vivint" arran de la pandèmia. "És un regal i estem molt contents", assegura Martínez.

Per tancar el dia, el Teatre-Auditori ha sigut escenari de la representació de 'LEVE- A Light and Easy Vanishing Event', de la companyia Sibèria, de la ballarina i coreògrafa Paloma Muñoz, on la lleugeresa és una màxima que es posa davant de l'espectador.

Enguany, la iniciativa ha arribat a 10 municipis de l'àrea metropolitana amb 240 activitats al voltant de la dansa, amb varietat d'espectacles dirigits a tots els públics, tallers, conferències i fins i tot cinema en línia.





Irina Martínez

Fantàstic. L'any passat ja estàvem i vam haver de suspendre. Si ja és bonic que hi hagi aquesta quinzena de la dansa metropolitana, que és una plataforma per la dansa fantàstica, ara, en aquests moments que estem vivint, és un regal i estem molt contents.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.