El santcugatenc Ricard Vancells guanya el premi Vila de Torelló en la categoria de Narrativa

L'escriptor santcugatenc havia presentat la novel·la 'Sargantana' en la 23a edició del certamen


  • Comparteix:

Imatge de l'escriptor santcugatenc Ricard Vancells / Foto: Cedida per l'autor

Imatge de l'escriptor santcugatenc Ricard Vancells / Foto: Cedida per l'autor

El santcugatenc Ricard Vancells s'ha imposat en la categoria de Narrativa de la 23a edició dels premis Vila de Torelló amb 'Sargantana'. Es tracta d'una novel·la on es relata la relació entre una preadolescent i la seva mare. 'És un conte fantàstic, però alhora dur i va dirigit a un públic adult', ha explicat a Cugat mèdia l'escriptor. Aquest reconeixement ha tingut una dotació econòmica de 600 euros, juntament amb un diploma commemoratiu.

El santcugatenc fa temps que escriu: té una novel·la publicada, una a l'espera i dues més escrites. A més, no és el primer cop que debuta en un concurs d'escriptura, tot i que fins divendres passat no n'havia guanyat cap.

Vancells no va poder assistir a la cerimònia a causa de les restriccions de mobilitat i la va seguir via telemàtica a través del canal de YouTube, tot i que no va poder-hi intervenir.


Ricard Vancells

"No hi vaig poder assistir perquè hi ha el confinament comarcal i llavors ells amablement em van passar un 'link' on jo vaig poder seguir tota la cerimònia, però tots els que estàvem premiats no vam poder accedir anar a Torelló per aquest problema del confinament."



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.