'La cabra, o qui és Sylvia?' torna a tenir entrades disponibles al Teatre Auditori

L'obra d'Emma Vilarassau i Jordi Bosch, que es podrà veure aquest divendres 28 de maig (20 h) s'ha beneficiat de l'ampliació de l'aforament


  • Comparteix:

Emma Vilarasau i Jordi Bosch actuant a 'La cabra o, qui es Sylvia?' / Foto: Focus SM

Emma Vilarasau i Jordi Bosch actuant a 'La cabra o, qui es Sylvia?' / Foto: Focus SM

Els actors santcugatencs Emma Vilarasau i Jordi Bosch tornen a actuar a la ciutat interpretant l'obra d'Edward Albee 'La cabra o, qui és Sylvia?', aquest divendres dia 28 (20 h) al Teatre-Auditori. Feia dies que les entrades estaven esgotades, però l'ampliació dels aforaments dels actes cultural fins al 70% ha permès que encara en quedin de disponibles. Els santcugatencs estaran acompanyats sobre l'escenari de Jordi Martínez i Roger Vilà. Vilarasau va passar pel programa 'Molta Comèdia', presentat per Eduard Jener, per parlar de l'obra. Escolta el podcast sencer aquí.

ESCOLTA-HO

Al programa, l'actriu rememora els seus inicis artístics amb l'Agrupació Teatral Maragall de Sant Cugat, per continuar a l'Institut del Teatre de Barcelona. En aquest punt, Vilarasau va parlar de la recent polèmica sobre els abusos sexuals i de poder per part de professors d'aquesta escola d'actors.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.