Ajornada fins al setembre l'última proposta de les 'Lectures a la fresca' per la situació epidemiològica

Les invitacions per a l'espectacle, que estaven exhaurides, no serviran i s'hauran de reservar de nou al setembre


  • Comparteix:

El muntatge situa a l'espectador a l'espardenyeria de l'alcalde republicà Roc Codó / Foto: Localpres

El muntatge situa a l'espectador a l'espardenyeria de l'alcalde republicà Roc Codó / Foto: Localpres

L'última proposta de la 17a edició de les 'Lectures a la fresca', prevista per a aquest dijous, s'ajorna a causa de la situació epidemiològica 'creixent i descontrolada', per l'augment de contagis de Covid-19. L'Ajuntament i l'Associació Amics de Pedra i Sang, organitzadors de la iniciativa, trasllada la lectura de 'Irene i Roseta, o una versió feminista de les espardenyes de Cal Roc' al 23 de setembre, quan estiguin 'els joves vacunats i una previsió del 70% de gent vacunada'. Les entrades, que s'havien exhaurit, no serviran per a la nova data i, a partir de setembre, caldrà tornar a fer la reserva al web eventbrite.es.

Amb aquesta peça les 'Lectures a la fresca' tancaran el cicle 'A banda i banda del Tibidabo', amb el qual han situat a l'espectador a Barcelona, a Collserola i a Sant Cugat.

'Irene i Roseta, o una versió feminista de Les espardenyes de Cal Roc'. Situa la trama al Sant Cugat de fa 100 anys, en concret a l’espardenyeria que tenia Roc Codó, l’alcalde republicà de l'època. Un dels nets de Roc Codó, Pere Codó, ha volgut recordar la faceta més "humana" del seu avi, a qui descriu com una persona "amable, propera, oberta i treballadora".



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.