Lluís Recoder
Els 16 restauradors que s'han sumat a la iniciativa inclouran a les seves cartes un plat fet amb els ingredients i el procediment que s'empraven a l'Edat Mitjana. Escoltem el testimoni d'alguns d'ells.
Bateria talls
L'encarregat d'assessorar els restauradors en l'elaboració dels plats de la ruta gastronòmica ha estat l'expert en cuina medieval Jaume Fàbrega. Segons Fàbrega, la cuina catalana medieval va viure la seva Edat d'Or entre els segles 13 i 14, quan es va convertir en cuina de referència a Europa.
Jaume Fàbrega
Durant dos segles la cuina de referència a Europa va ser la cuina catalana
La "Ruta Gastronòmica Medieval de Sant Cugat" es mantindrà fins el 30 de setembre i també compta amb la col·laboració dels forners i pastissers de la ciutat, que oferiran nous productes amb motiu de la celebració de l'Any del Mil·lenari.
OPINA
Identifica't per comentar aquesta notícia.
Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.
Avís important
Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims
Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors
No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal
Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.