Mayumana sacseja el Teatre-Auditori amb 'Currents'

L'espectacle ha fet parada a Sant Cugat després d'haver passat per la Sala Barts de Barcelona


  • Comparteix:

El Teatre-Auditori ha acollit aquest dissabte la companyia Mayumana, que amb la seva producció 'Currents' ha traslladat el públic santcugatenc a un viatge que combina percussió, música, dansa, llums, sons, i també humor. L'espectacle ha fet parada a la ciutat després d'haver estat a la Sala Barts de Barcelona, en una gira que també ha passat per Madrid, València, Alacant i Còrdova, entre d'altres.

Mayumana s'ha fet espai a l'escenari - i en algun moment també per la platea - amb unes peces en què ha anat utilitzant diferents recursos: caixes de percussió, gots, una guitarra, projeccions, perspectives, la participació del públic, percussió corporal, acrobàcies, acudits i tota mena de danses. De fet, la 'tour manager' de 'Currents', Ainhoa Swan, ho ha definit com "un còctel de música, d'humor, de dansa, de ball...". "És creativitat en estat pur!", ha conclòs.

El Teatre-Auditori ha pogut gaudir, doncs, de la companyia israeliana en dues sessions: una a la tarda i una altra al vespre.






Ainhoa Swan

Mayumana al final és un còctel de música, d'humor, de dansa, de ball... és creativitat en estat pur, així és com ho definim.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.