Una soprano formada a Fusió Música i Dansa, multipremiada al Concurs Internacional de Cant Tenor Viñas

La santcugatenca Laura Brasó s'ha endut diversos premis extraordinaris en el certamen que organitza el Gran Teatre del Liceu


  • Comparteix:

Un moment de l'actuació de Brasó, al Gran Teatre del Liceu / Foto: Captura de pantalla

Un moment de l'actuació de Brasó, al Gran Teatre del Liceu / Foto: Captura de pantalla

La soprano santcugatenca Laura Brasó, formada a l'escola Fusió Música i Dansa de Sant Cugat, va participar la setmana passada al 59è Concurs Internacional de Cant Tenor Viñas, organitzat pel Gran Teatre del Liceu. Brasó s'ha endut diversos premis extraordinaris: el de la Fundació de Música Ferrer-Salat, el de l'Ajuntament de Moià i Joventuts Musicals de Moià, el de l'Ajuntament de Santa Cristina d'Aro, el de l'Internationale OpernWerkstatt i el de l'Acadèmia Internacional de Música Elena Obraztsova de Sant Petersburg. Aquest últim guardó es materialitza en una borsa d'estudis.

La santcugatenca s'ha mostrat molt satisfeta amb els resultats que ha obtingut al certamen i ha explicat a Cugat Mèdia que és un concurs al qual l'any passat també s'havia presentat, sense la mateixa sort.

Als seus 25 anys, Brasó està a punt de fer el seu debut a Itàlia. A més, la soprano té ganes de cantar "a casa", on també té un parell de concerts programats.




Laura Brasó

És un dels concursos de cant més importants, i arribar a la final i a sobre endur-me cinc premis ha sigut molt satisfactori. Pensa que l'any passat no vaig passar ni la primera fase. I, aquest any, amb més de 500 cantants de 61 països diferents, arribar a la final, està molt bé.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.